Bemutatkozik az amerikai CLAE cipőmárka

A CLAE 2001-ben indult abból az apropóból, hogy kielégítse az igényt egy olyan lábbelire, amely modernizálja a klasszikus vonalakat és formákat, hogy azok illeszkedjenek a mai aktív életstílushoz. Egy olyan sokoldalú cipőmárkát hoztak létre, amelynek modelljei tökéletes kiegészítőként szolgálnak egy modern férfi gardróbjában. Legyen szó munkáról, szabadidőről, ezt a sokszínű lábbelit úgy alkották meg, hogy a mindennapok részévé váljon a stílus vagy kényelem feláldozása nélkül.

A márka alapítója a koreai származású Sung Choi, aki New York-ban nevelkedett és ipari formatervezést tanult. A márka már az első évben megkapta a "Legjobb férfi cipőkollekció" díját a Sportswear International-tól, ám Sung 2004-ben mégis bezárta a boltot egy időre. 2007-ben indította útjára újra a CLAE-t amely azóta is töretlen sikernek örvend.

Sung Choi a Clae alapítója

CLAE elkötelezett az innováció és dizájn iránt, ráadásul prémium minőségű bőrből és különböző anyagokból készítik a cipőket. A lábbelik kialakítása során a hangsúlyt a kényelemre, tartósságra és a változatosságra helyezik, hogy a vásárlók megtalálhassák a nekik legjobban tetsző modellt.


Íme néhány modell a kollekcióból, amely nálunk is kapható:

CLAE ELLINGTON TEXTILE DEEP NAVY CANVAS

CLAE ELLINGTON TEXTILE DEEP NAVY CANVAS 

CLAE STRAYHORN SP SAGE SUEDE

CLAE STRAYHORN SP SAGE SUEDE

CLAE HOFFMAN GRAVEL LEATHER

CLAE HOFFMAN GRAVEL LEATHER

CLAE BRUCE

CLAE BRUCE

CLAE MC QUEEN

CLAE MC QUEEN

CLAE DESMOND

CLAE DESMOND

A további CLAE modelljeinket és az új őszi kollekciót ide kattintva tekinthetitek meg. 

Néhány hangulatos videó a márkáról:

CLAE - SS2014, Part. 1 (Scheveningen, NL) from Sjoerd Spendel on Vimeo.

A márka hivatalos oldalát itt találod: www.clae.eu