Közeleg a nyár és a várva várt fesztiválszezon, ezért egy különleges akcióval készültünk Nektek! 

Újíts be a nyárra pár cipőt vagy zoknit és ha a vásárlásod összértéke meghaladja a 35 000 forintot, ajándékba adunk egy általad választott, különleges PAPP UP napszemüveget UV400 polarizációs lencsével! Imádni fogod!

Az akció minden vásárlásra érvényes, ha a termékek ára együtt meghaladja a 35 000 Ft-ot! Az akció 2016 május 26. és június 30. között vagy a készlet erejéig tart! A papírból készült, UV400 polarizációs lencsés PAPP UP modellek közül a vásárláskor Te választhatod ki a neked tetszőt a választékból! Ha a webshopban vásárolsz, válaszd ki ajándék napszemüvegedet és tedd be a kosárba, majd használd a PAPPUP kuponkódot - ilyen egyszerű!

PAPP UV napszemüvegek nemcsak a kortárs és minimalista stílus miatt népszerűek -  négy különböző formában és két színárnyalatban kaphatók - hanem mert olyan előnyökkel rendelkeznek, amelyekkel hagyományos napszemüvegek nem.  Organikus papírból készített keretük egyetlen darabból áll, ezért könnyű, különösen rugalmas és ellenálló. Úgy fejlesztették ki, hogy kényelmes legyen: akár könyvjelzőként is használhatod vagy a nadrágzsebedben is tárolhatod, anélkül, hogy eltörne.

PAPP UP AGENT BLUE

Vannak azonban más jellegzetességek is, amelyek népszerűvé tették a PAPP UV-t: az egészségtudatosság jegyében az UV400 polarizált szűrők védik a szemet a Nap káros sugaraitól, mindezt hitelesített optikai tesztekkel bizonyítva, amelyek a napszemüveget alkalmasnak ítélték vízparti és hegyvidéki használatra is!

A kényelmes viselést a domborított  lencsék, a tartós anyag és az állítható hosszúság biztosítja. A legújabb lézeres vágótechnika és a gravírozott logó kölcsönöz a napszemüvegnek egyfajta vagány, városi hangulatot.

Ha többet szeretnél tudni a PAPP UP szemüvegekről ide kattints

H szeretnél Te is PAPP UP napszemüveget ajándékba irány a webshop, vagy gyere az üzletbe - szeretettel várunk!