Légy részese a történetünknek!

A cipőbolt többéves fennállása óta rengetegen megfordultatok már nálunk és az évek alatt igazi kis közösséggé  váltunk, hiszen sokan visszajáró vendégekként újra és újra ellátogattok hozzánk, amit szeretnénk megünnepelni! Ezentúl ha nálunk vásárolsz, esélyed lesz megnyerni a következő cipődet ajándékba! Íme a részletek:

Éppen gyönyörködsz a vadi új cipődben, amit nálunk vásároltál? Vagy egy vidám Happy Socks zoknit újítottál be? Oszd meg velünk és másokkal is az örömödet! Fotózd le az új szerzeményedet, és töltsd fel Instagramra #mycargomoda hashtaggel!

Köszönetképpen minden hónapban kisorsolunk valakit a feltöltők közül, akit megajándékozunk egy általa választott cipővel a kínálatunkból!

Mások #mycargomoda hashtaggel feltöltött képeit weboldalunkon is megnézheted, a Te cargomodás képed is ide kerül majd: www.cargomoda.hu/content/6-mycargomoda

Ha kreatív vagy, az is előfordulhat, hogy képedet megosztjuk az Instagram- vagy Facebook-oldalunkon is!*

* A #mycargomoda hashtag használatával automatikusan elfogadod,  hogy a képedet akár forrásmegjelölés nélkül, térítésmentesen  felhasználhatjuk promóciós célokra a jövőben.