Nőnapi akciónk alkalmával 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg bármilyen terméket az üzletben és a webshopban - csak használd a NŐNAP kódot! Mivel férfinap nincs, mi pedig jó fejek vagyunk, így női és férfi váasárlóknak is egyaránt jár a kedvezmény!

Ráadásul - és ezzel külön a hölgyeknek szeretnénk kedveskedni - összegyűjtöttük március 8-ra, nőnap alkalmából azt a 8 lábbelit, amelyek az elmúlt évben a legsikeresebbek voltak a hölgyvásárlók körében! Íme, a TOP 8-as sikerlista:

1. MAIANS FATIMA FANTASIA WHITE

Maians Fatima Fantasia White

Valószínüleg nem is kell magyaráznunk, hogy miért került a Maians Fatima Fantasia White a lista élére. Gyönyörű. Eper illatú. Kell ennél több? Könnyű, kényelmes és nőies lábbeli, amely magára vonja a figyelmet az egyedi virágmintájával. A bőr és a pamut kombinációja ad kontrasztos megjelenést, ennek az időtálló modellnek. A tiszta nyári hangulatot idézi meg. Ráadásul, azt is eláruljuk, hogy az ikertestvére is benne lesz a TOP 8-as listánkban!

2. MAIANS CHARO NAVY

Maians Charo Navy

Második helyen szerepel ez kényelmes és elegáns, három különböző anyagból készült Maians modell, amely kifejezetten az őszi-téli időszakra ajánlott, és a napsütötte Spanyolországban készült kézzel.

3. MAIANS NAZARIA RED

Maians Nazaria Red

Nagy kedvenc a vidám, piros Maians modell is! A hétvégi programok alapdarabja, akár vitorlázni, akár piknikezni készülünk, hiszen kényelmes és minden ruha-összeállítást feldob!

4. MAIANS REMEDIOS CLASICO ORANGE

Maians Remedios Clasico Orange

Ez a gyönyörű és kényelmes balerina nagyon könnyű, légies modell, amely a pamuthálónak köszönhető. Így kitűnő választás a nyári forróságban..

5. MAIANS NAZARIA BLUE

Maians Nazaria Blue

A modell más színben már szerepelt a toplistában, ez is bizonyítja, hogy a kényelem és a sokoldalú felhasználása miatt - miszerint szinte bármivel kombinálható - a hölgyek kedvence!

6.  MAIANS FATIMA FANTASIA BLUE

Maians Fatima Fantasia Blue

Ahogy ígértük, itt a másik Fatima Fantasia modell, ezúttal ellenhálhatatlan eperillattal, egy kékes-zöldes színkombinációban!

7. IGUANEYE HOT PINK

Iguaneye Hot Pink

Egy érdekes különlegesség a Maians modellekkel teli toplistán! Első ránézésre a Iguaneye úgy néz ki, mint a legújabb fejlesztésű futócipő. Az ultra minimál design rugalmasan öleli körbe a láb körvonalait, mely így zavartalan ergonomikus illeszkedést biztosít. További előnyei közé tartoznak a szellőztető csatornák, a talpvédelem, a párnázott sarkak, valamint a tapadás- és kopásálló panelek. Végül pedig a kivehető parafa talpbetét, mely növeli a kényelmet és a higiéniát.

8. MAIANS NAZARIA NAVY

Maians Nazaria Navy

Valóban nagy kedvenc a Maians Nazaria kollekciója, a listát ez a sötétkék modell zárja. Érdemes lecsapni az utolsó akciós darabokra!

Írjátok meg nekünk kommentben, hogy Nektek melyik cipő tetszik a legjobban! Ha valamelyik modell ott lapul a cipősszekrényetekben, osszátok meg velünk tapasztalataitokat, várjuk a véleményeteket!